Raíces
Este menú fálanos de pucheiros, de calor, de recendos e sabores coñecidos, pero cunha elaboración complexa e unha presentación coidada. Un percorrido gastronómico que nace das raíces máis fondas do receitario tradicional galego e medra, evoluciona e desenvólvese cara a unha cociña franca, directa e plenamente recoñecible, cun claro selo de autor.
:: Selección de aceites, sales e manteigas
:: Ameixa babosa, godello e salvia
:: Agnolotti de choco e biscaíña de cigala
:: Sabayon e ourizo de mar
:: Xarda á brasa, améndoa, tomate e fabas verdes
::::::::::::::
:: Choquiño, chutney de cenoria e herbas aromáticas
:: Espárragos á brasa e carbonara de camarón
:: Salpicón de centola e cacheira á brasa
::::::::::::
:: Peixe do mercado asado, porro e madreperla
:: Corzo á brasa e périgourdine
::::::::::::
:: Aguacate na brasa, callada e mandarina
:: Filloa caramelizada, mazá, sidra e faba tonka
:: Bocados doces