Solaina
Este menú fai referencia ao espazo privilexiado que ocupa o restaurante, un lugar de goce no que relaxarnos baixo a luz do sol mentres o noso padal déixase levar polos sabores ancestrais. Co menú Solaina queremos ir un paso máis aló dos menús Tempo e Raíces, e ofrecervos un produto máis especial e exclusivo, eses produtos que determina tamén a nosa identidade como son o marisco, a lamprea ou a angula.
:: Selección de aceites, sales e manteigas
:: Ameixa babosa, godello e salvia
::Agnolotti de choco e biscaíña de cigala
:: Sabayon e ourizo de mar
:: Xarda á brasa, améndoa, tomate e fabas verdes
::::::::::::::
:: Choquiño, chutney de cenoria e herbas aromáticas
:: Lumbrigante en unto asado á brasa
:: Salpicón de centola e cacheira á brasa
:: Angulas á brasa, pil pil de ameixas e alga frita
::::::::::::::
:: Salmonete á brasa e chícharos de tempada
:: Galo de Mos estufado moi lento, praliné de piñóns e o seu arroz meloso
::::::::::::::
:: Aguacate na brasa, callada e mandarina
:: Filloa caramelizada, mazá, sidra e faba tonka
:: Touciño do ceo, sésamo frito e froita da paixón